Brede heupen? Met deze tips vallen ze een stuk minder op

Een van de onzekerheden die veel vrouwen kennen is die van hun heupen. Heb jij brede heupen? Met deze tips vallen ze een stuk minder op.

Ondanks dat de brede heupen en grote billen hot zijn (kijk maar naar de Kardashians). Willen de meeste vrouwen toch de aandacht er liever niet op leggen. Geen probleem met deze tips.

Accent op de juiste plek

Ik zie veel vrouwen het juist fout doen. Ze proberen hun heupen te verbergen op een manier die ze juist accentueert. Kijk maar eens naar het verschil hieronder. De horizontale lijn van de top zorgt er bij de linker foto juist voor dat de aandacht naar het breedste punt van mijn heupen gaat. Niet echt slim dus 😉 Op de rechter foto zien ze er al een stuk smaller uit.

 

I LOVE HEELS

Hakken zorgen meteen voor een andere lichaamshouding. Dit in voordeel van je achterwerk, heupen en buik. Vind je het lastig om op haken te lopen? Begin dan bij het begin met een klein blok hakje. Ook de sleehak is een fijn model die wat meer ondersteuning geeft.

De juiste broek

Al jaren is de skinny jeans de meest verkochte broek. Heb je brede heupen dat is juist dit model niet je beste vriend. Kies liever voor een bootcut model, deze brengt meer balans. Wil je nu toch graag je favoriete skinny dragen? Zorg dan in ieder geval voor de perfecte pasvorm. Je moet nog wel kunnen ademen dames. Een te strakke broek zal je echt niet slanker laten lijken 😉 Draag bij een skinny het liefste hakken in dezelfde kleur als de broek of een nude schoen. Een van mijn favorieten is de lange blazer deze valt tot over het breedste punt van de heupen.

Mijn geheime wapen

Als er één ding is waar je heupen meteen een stuk smaller van lijken is het wel de onderkant van je top. Wanneer een top rond loopt aan de onderkant, lijken niet alleen je benen meteen langer. Maar ook je heupen een stuk smaller, woehoe!!

De kritische blik

Wij vrouwen zien onszelf vaak in gedeeltes als we in de spiegel kijken. We zijn gefocust op een deel waar we ons niet helemaal happy bij voelen. Focus je liever op punten waar je juist wel happy mee bent. Leg de aandacht daarop en gebruik de tips hierboven om geen aandacht te geven aan je onzekerheden. Een beetje zelfcompassie kan trouwens ook geen kwaad.

Veel liefs,

Marloes

Laat een reactie achter