Hoe maak je van je basic outfit een echte blikvanger deze kerst

kleding met kerstversiering

Twee weken geleden gaf ik jullie al een paar leuke tips voor een kerstjurk die op je lijf geschreven is. Maar zoals velen van jullie mij op Facebook lieten weten. Gaan de meesten toch een outfit uit de kast pakken deze kerst.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik dit jaar ook niks nieuws heb gekocht. Ik ben eigenlijk wel voorstander van het hele gebeuren. Waarom iets nieuws kopen als je al zoveel in de kast hebt liggen.

Toch geniet ik er wel van om juist op dit soort dagen eens extra uit te pakken. Dus vandaag geef ik je mijn tips hoe je van een basis outfit een echte blikvanger maakt deze kerst.

Maar eerst even verduidelijken wat ik nu precies bedoel met een basic outfit. Eigenlijk heel simpel. Een basic outfit betekent voor mij kleding in de kleuren zwart, donker grijs, donker blauw, donker groen. Als basis kun je hier eindeloos mee combineren, dus zeker niks mis mee. Maar het is nu niet echt kerst ready te noemen.

Maar ja hoe pimp je die outfit nu, zonder er als een vol gehangen kerstboom uit te zien? Ik geef je mijn tips.

Accessoires

Een basic outfit pimpen is eigenlijk heel makkelijk als je gebruik maakt van kleurrijke accessoires.

kleding setjes

Glitters

Denk je aan kerst, dan denk je aan glitters. Pimp je basic outfit heel makkelijk met een glitter item.

kleding setjes

Haar & make-up

Waar je normaal voor een naturel look gaat kun je nu eens extra uitpakken. Ik hou er wel van, net dat beetje extra’s. Dus aankomende vrijdag staat er een nieuw blog voor jullie klaar. Hierin laat ik jullie zien hoe ik mijn haar & make-up doe deze kerst.

Maar zo zie je maar weer dat je heel simpel je basic outfit kan omtoveren tot een echte kerstoutfit. Ik ben erg benieuwd in welke outfit jij kerst gaat vieren dit jaar. Let me know!

Veel liefs,

Marloes

 

 

1 Reactie

Laat een reactie achter