Leer is hot! Maar dan moet je het wel goed stylen

Je kunt er niet meer omheen, de winkels hangen er vol mee. Leer is hot! Maar dan moet je het wel goed stylen. Want om heel eerlijk te zijn wordt de plank ook wel eens mis geslagen met deze trend.

Gelukkig zien we veel verschillende leren items terug komen. Met leer bedoel ik ook gewoon nep leer. Dus voor ieder figuur en iedere portemonnee is er wel iets leuks te vinden 😉 Waar je vooral rekening mee moet houden is dat leer aandacht trekt.

De leren broek of legging

Persoonlijk zal ik met mijn stevige benen niet gaan voor een leren broek of legging. Glad leer vangt namelijk meer licht op. Hierdoor trekt het leer meer aandacht. Wat betreft leggings…. Ik zeg altijd dronken mensen, kinderen en leggings vertellen altijd de waarheid. Dus kijk ook even goed in daglicht hoe de legging valt. Dit kan namelijk nog wel eens anders uitpakken dan in het licht van de winkel. Voor de dames met een Appel of V figuur! Deze trend is op je lijf geschreven.

 

De leren rok

Het mooiste van een rok is dat het juiste model ook de wat stevige benen en billen slanker kan laten lijken. Dus laat je zeker niet tegen houden om de leren rok eens uit te proberen. Ga je liever voor safe? Kies dan voor de suede rok. Doordat suede dof en mat is trekt het niet teveel aandacht.

 

Het leren jasje

Oehhh hier wordt ik altijd blij van. Ik ben al jaren fan van mijn leren jasje en draag hem nog steeds met heel veel plezier. Deze collectie zien we wat meer kleur keuze voor het leren jasje. Rood is zeker een kleur waar we niet omheen kunnen deze herfst/winter. Zwart is toch wel de meest gangbare kleur voor het bekende jasje. Onthoud wel dat zwart niet altijd de mooiste kleur is om dicht bij je gezicht te dragen. Dit kun je makkelijk oplossen door een sjaal in jouw mooiste kleur te dragen.

 

Ik heb mij verder weer even lekker uitgeleefd op pinterest voor jullie en heb een bord aangemaakt voor het topic van vandaag. Dus neem zeker even een kijkje, want inspiratie genoeg.

Welk leren item hangt er bij jou in de kast? Let me know

Veel liefs,

Marloes

 

 

Laat een reactie achter