De ultieme tip om slanker te lijken

Dit wordt weer zo’n topper artikel. Ik voel het nu al aan mijn water. Bijna elke vrouw wil namelijk wel slanker lijken. Gelukkig heb ik voor jou de ultieme tip om slanker te lijken. Ook nog precies op de plek waar jij dat wil.

Soms heb je al zo’n outfit aan en vraagt iedereen. ‘Goh, ben je afgevallen’. Terwijl je juist de afgelopen tijd helemaal los bent gegaan bij de chinees, patatboer en de koekjestrommel. Dus dat kan het niet zijn. Maar wat het wel is laat ik je hieronder zien. Het heeft allemaal te maken met het item waar je de opvallendste kleur laat terug komen.16

Onzeker over je heupen en billen?

Draag je jasje en broek in dezelfde kleur. Gooi er een kleurrijke top onder en je zult een stuk slanker lijken bij je heupen en billen. De aandacht gaat nu naar het midden bij je buik en borsten.

Onzeker over je buikje?

Draag je top en broek in dezelfde kleur. Draag er een opvallend jasje op en je buikje zal geen onbedoelde aandacht krijgen. Heb je een smalle taille? Dan komt deze nu helemaal tot z’n recht.

Ik ben heel nieuwsgierig welke combi jij voor mij zal kiezen. De top of het jasje? Laat het mij weten bij de reacties!

Zo zie je maar weer dat je met een paar simpele trucs alles kunt beïnvloeden. Wil je graag persoonlijk advies helemaal op jou afgestemd? Kijk dan eens hoe ik je verder kan helpen op www.la-confianza.nl

Veel liefs,

Marloes

 

Laat een reactie achter