Vijf tips om je kater te verbergen

De carnaval is weer voorbij. In Oldenzaal weten we wel hoe je dit moet vieren.  Dat betekend weinig slaap en heel veel alcohol. Laten we nu geen filter hebben in ons dagelijks leven zoals op Instagram. Dus een beetje hulp kunnen we wel gebruiken. Vandaag geef ik je daarom vijf tips om je kater te verbergen.

Water, water, water en nog eens water

Dat je genoeg water moet drinken weet je normaal ook wel, maar juist nu heeft je lichaam het het hardst nodig. Niet alleen om al die alcohol weer uit je systeem te krijgen. Ook je huid heeft een flinke opdonder gehad dus die ziet er nu niet op z’n best uit. Drink je minimaal anderhalf liter water per dag dan reinig je niet alleen je lichaam maar ook je huid. Gaat die lekker van stralen.

Gebruik gewoon je vingers

Na al dat slaaptekort kunnen  we wel een likje foundation gebruiken. Maar wie heeft er nu zin om uitgebreid te make-uppen. Je bent vast al blij dat je uit je bed bent gerold. Pak daarom een lik van je dagcrème en meng deze op je hand met een beetje foundation. Gebruik gewoon je vingers om het op te smeren. Sla je mooi twee vliegen in één klap, hydratatie voor je huid en een egalere teint.

Rode oogjes

Die rode ogen verklappen het teveel aan alcohol van de afgelopen dagen. Niet echt je beste look hé. Gebruik daarvoor een huidkleurig oogpotlood in je waterlijn. Vallen de rode oogjes meteen een stuk minder op.

Krul die wimpers

Voelen je oogleden een beetje zwaar aan? Krul dan je wimpers eens goed, zo krijg je meteen een grotere oogopslag. Loop je tenminste niet als een zombie rond.

Lipstick zal je redden

Als je denkt dat niks je meer kan redden. Doe dan eens een lekker fel kleurtje op je lippen. Dit doet echt wonderen, zelfs in de ergste gevallen onder ons 😉

Al met al hoop ik dat je hebt genoten tijdens de carnaval en dat je snel weer fris en fruitig bent. Je hebt in ieder geval geen excuus om er slecht bij te lopen met deze tips.

Heb jij nog een tip om goed voor de dag te komen met een flinke kater? Vertel het mij hieronder.

xxx
Marloes

 

2 Reacties

Laat een reactie achter