Een volle kast en niets om aan te trekken?

Daar sta je dan voor je volle kast en niets om aan te trekken. Geef het maar toe ook jij hebt hier regelmatig last van. Dat geeft niet hoor iedere vrouw herkent het gevoel en iedere man begrijpt er niets van. Het is niet dat je geen kleding genoeg hebt, maar je hebt het idee dat je steeds hetzelfde aan hebt. En juist dat begint ons te vervelen en geeft ons het gevoel dat we niets om aan te trekken hebben. We missen gewoon de inspiratie van nieuwe leuke setjes en verrassende combinaties.

Gelukkig is dat vanaf nu verleden tijd. Want vandaag neem ik je mee in de wereld van pinterest. Misschien heb je al wel een account op pinterest maar gebruik je hem nu nog voor allemaal lekkere hapjes, interieur inspiratie of leuke knutselwerkjes. La Confianza is ook al aardig actief op pinterest en ik neem sommige van jullie al mee op mijn pin avontuur. Want bij pinterest mag je pinnen tot je erbij neervalt zonder dat je bankrekening leeg raakt.

Vandaag vertel ik je mijn tips en trucs over hoe ik pinterest gebruik.

Persoonlijke stijl: Je eigen stijl ontdekken op pinterest is namelijk een makkie. Pin gewoon elke outfit die je aanspreekt, ga vooral op je eerste ingeving af. En wanneer je klaar bent heb je een heel mooi overzicht van jouw persoonlijke stijl. Lijkt het een beetje op de inhoud van je kledingkast? Als het antwoord nee is maak je dan niet te druk. Ga bij je volgende shopsessie dan eens meer op zoek naar de stijl die op je pinterest bord terugkomt. Installeer de pinterest app op je telefoon en je hebt je favoriete stijl altijd bij de hand.

Nieuwe combinaties: Soms ben je gewoon op zoek naar wat anders dan steeds weer diezelfde outfits in je kast. Vaak rennen we dan naar de winkel om een nieuwe outfit te scoren. Ik daag je uit om eerst pinterest er eens bij te pakken. Vaak heb je al leuke outfit inspiratie gepint die je weer bent vergeten. Ik maak vaak van mijn favoriete item een nieuw bord aan, heerlijk! Zoek in het Engels, vaak krijg je dan veel meer opties om uit te kiezen. Neem eens een kijkje op mijn bord die ik heb gemaakt van mijn bordeaux blazer. Zo zie je maar weer dat je met één item veel verschillende outfits kunt creëren.

De weesjes: Iedereen heeft ze wel, weesjes in de kast. Dat gave topje, die mooie rok of die oh zo mooie broek. Maar eenmaal thuis weet je niet echt welke combinaties je ermee kunt maken. Dus het arme weesje blijft maar in de kast hangen. Zonde!
Zo kocht ik laatst een zwarte kanten top, de top is prachtig en ik heb zeker weten een zwarte broek en een zwarte rok die erbij passen. Maar ik zocht ook nog meer inspiratie, dus ik maakte mijn bord aan en sloeg aan het pinnen. Inspiratie genoeg nu.

Nog wat kleine tips:
– Als je een bord aanmaakt kun je deze ook verborgen houden voor anderen.
– Je eerste ingeving is altijd goed, twijfel je? Pin hem dan niet.
– Pin ook kleurencombinaties die je aanspreken.
– Volg andere pinterest gebruikers en vergeet vooral La Confianza niet te volgen.

Heb jij nog tips en trucs voor het gebruik van pinterest? Laat het ons dan weten bij de reacties.

Veel liefs je persoonlijke styliste,
Marloes xxx

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter