Wat houd dat in een kleurenanalyse?

Wat houd dat in een kleurenanalyse?

Deze vraag krijgen we vaak gesteld, dus vandaag vertellen we je er wat meer over.

Vind je het lastig om leuke nieuwe kleding te kopen?
Heb je soms het gevoel dat je outfit niet helemaal af is?
Zegt iemand dat je er pips uitziet, terwijl je jezelf kiplekker voelt?

Dan zal een kleurenanalyse je zeker verder helpen. Het gebruik van kleur in je kleding wordt vaak onderschat. Wanneer je de juiste kleuren draagt zijn lijntjes, rimpels, oneffenheden en roodheid in de huid veel minder zichtbaar. Je huid ziet er jonger en frisser uit, je krijgt een natuurlijke gloed die iedereen goed doet. Je zult gaan stralen van binnen en buiten door het dragen van de juiste kleuren. Dat klinkt misschien nu heel cliché maar kleuren hebben niet alleen effect op je uiterlijk maar ook op je gemoedstoestand en die van anderen. Denk maar eens aan de kleuren die de grote bedrijven gebruiken, daar zit een hele theorie achter.

Maar hoe weet je nu welke kleuren jou laten stralen?

Dat doen we aan de hand van een uitgebreide kleurenanalyse, deze analyse neemt zo’n 2,5 uur in beslag. We hebben maar liefst 152 kleurdoeken in ons bezit, gelukkig gaan we je ze niet allemaal voorhouden. We maken in het begin al een paar selecties waardoor we uiteindelijk met 32 kleuren gaan verder werken. Hieruit worden je absolute topkleuren en combinatiekleuren geselecteerd. Als je nu al denkt wat zegt ze nu allemaal!! Dat kun je toch nooit onthouden, dat klopt. Gelukkig vullen we alles in, in je luxe kleurenpaspoort. In het luxe kleurenpaspoort voor dames is make-up en haarkleur meegenomen.

Kleurenpaspoort

Kleuren combineren dat vindt ik zo lastig!

Deze horen we ook vaak, dus hiermee gaan we ook aan de slag tijdens je kleurenanalyse. Welke kleuren jij het beste kan combineren en hoeveel kleur jij kunt gebruiken in je outfit heeft allemaal te maken met je kleurcontrast en je persoonlijke contrast. Dit klinkt misschien nu nog allemaal ingewikkeld maar gelukkig weten wij waar we over praten, dus dat komt allemaal goed. Ook jouw beste kleurencombinaties worden ingevuld in je luxe kleurenpaspoort, dus vergeten kun je ze niet meer.

Na deze kleurenanalyse heb je een nieuwe frisse blik gekregen op kleur en welke kleuren jij kunt gaan gebruiken in je garderobe. Zo zul je straks veel gerichter kunnen shoppen en zal je garderobe straks een groot geheel zijn. Dus geen volle kast meer en niets om aan te trekken, maar een volle kast en heel veel om aan te trekken 🙂

Liefs,

Marloes

 

Laat een reactie achter