Valentijnsdag is de dag van de liefde, de dag van de kleur rood

Valentijnsdag de dag van de liefde, de dag van de kleur rood. Persoonlijk vind ik rood een hele krachtige kleur om te dragen het straalt zelfverzekerdheid uit. Maar niet elke kleur rood is de beste kleur voor jou.

Dus vandaag laat ik je zien hoe je er achter komt welke kleur rood jou het mooiste staat. Nu denk je misschien, Marloes! Rood is rood. Maar die vlieger gaat niet op en ik ga het je laten zien.

Zoveel kleuren rood

Zo heb je kleuren rood met een koele ondertoon, met een warme ondertoon. Heldere kleuren rood, gedempte kleuren rood en ga zo maar door.

Vandaag kreeg ik hulp van mijn lieftallige en prachtige model Celia. Zij heeft het geluk dat ze veel kleuren goed kan dragen, maar als je heel goed kijkt is er één kleur rood die haar laat stralen.

Ik moet toegeven het is een lastige. Maar als je goed kijkt zie je dat nummer 1 de aandacht niet van haar gezicht weg trekt.  Een trucje om dat te zien is eens weg te kijken en wanneer je terug kijkt kijken of de kleur of haar gezicht het meeste aandacht trekt.

Hoe kan ik zien welke kleur rood mij het beste staat?

Kijk bij daglicht goed wat de kleur met je gezicht doet. Gaat je huid er beter en egaler van uit zien? Worden eventuele vlekjes, oneffenheden, rimpels minder zichtbaar? Dan zit je goed. Bedenk wel dat kleuren rood, roodheid in je gezicht versterken.

Vind je het lastig om te zien welke kleuren jou laten stralen. Investeer dan in jezelf met een kleurenanalyse.

Vandaag heb ik nog een liefdevolle actie speciaal voor jou, boek je vandaag 14 februari 2017 bij mij een uitgebreide kleurenanalyse dan betaal je slechts €125,-

Veel liefs
Marloes

 

 

Laat een reactie achter