Wil jij je ogen laten stralen?

Je kunt op een simpele manier je ogen laten stralen en als je ogen stralen zie je er altijd goed uit.

Vandaag leer ik je een paar van je persoonlijke kleuren te ontdekken, dit doen we aan de hand van je haarkleur en de kleur van je ogen.

Het enige wat je hoeft te doen is even goed in de spiegel te kijken of nog makkelijker maak een selfie. Doe dit wel bij daglicht, dan zie je namelijk de kleur het beste.

Ik zal je aan de hand van mijn foto laten zien hoe jij jouw persoonlijke kleuren zelf kunt ontdekken en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je ogen gaan stralen.

persoonlijke kleuren

Zo van een afstand zie je al wat kleuren terug in mijn uiterlijk, de eerste die opvalt is de kleur blauw van mijn ogen. Maar we gaan wat dichterbij kijken en ontdekken welke kleuren we nog meer terug kunnen vinden.

Let op dat de kleur op je beeldscherm anders over kan komen dan op mijn beeldscherm.

Mijn haarkleur wordt normaal bepaald bij de kapper, dus ik moet even heel goed kijken bij de uitgroei wat mijn natuurlijke haarkleur is. Dit is meer een peper en zout kleurtje en nauwelijks zichtbaar tussen al mijn highlights. Ondanks dat ik vaak bij de kapper zit, blijft dit een van mijn persoonlijke kleuren.
je beste kleur   Kiezelsteen

Als je jouw oog van dichtbij bekijkt zie je er vaak meer kleuren in terug. Bij mijne zie je de lichte blauwe kleur van mijn iris duidelijk, maar ik zie ook wat taupe om mijn pupil heen (is op de foto moeilijk terug te zien) en de ring om mijn ogen is een wat donkerder kleur blauw. De blauwe kleuren zorgen ervoor dat mijn oogkleur versterkt wordt, dus dat ze gaan stralen.

kleur ogen   Jeansblauw   Kiezelsteen   Marineblauw

De kleur die ook goed terug te vinden is in je ogen is je persoonlijke kleur wit, kijk maar naar je oogwit. Houd er eens een wit blaadje naast om goed te bepalen welke toon jouw oogwit heeft. Je ziet dat die van mij niet spierwit is maar het komt dichtbij.
Beste kleuren 2   Eischaalwit

Nu je weet hoe je jouw persoonlijke kleuren kunt ontdekken, zul je al een stuk gerichter kunnen shoppen. Je zult begrijpen dat deze kleuren maar een kleine greep zijn uit de vele kleuren die jou laten stralen.

Ik ben benieuwd welke persoonlijke kleuren jij bij jezelf hebt ontdekt vandaag? Laat mij het hieronder weten bij de reacties.

Vindt je het lastig om meer kleur in je kledingkast te krijgen, investeer dan eens in jezelf met een kleurenanalyse www.la-confianza.nl vertelt je er meer over.

Voor nu wens ik je een kleurig weekend toe!

Liefs jouw persoonlijke styliste,

Marloes

Laat een reactie achter